Dokter S. Güler

Beste cliënt,

Mijn naam is Sahin Güler. In 2006 ben ik gestart met de opleiding geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hier heb ik in 2012 cum laude mijn artsenbul behaald. Met veel plezier heb ik vervolgens twee jaar als arts op de afdeling chirurgie van het Medisch Centrum Leeuwarden gewerkt. Daarnaast heb ik mij verder ontwikkeld in het uitvoeren van besnijdenissen bij jongens en mannen. In de afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan in het doen van besnijdenissen. Dit is voor mij een belangrijk onderdeel van zowel mijn medische als religieuze visie. Het leveren van goede zorg in de vorm van vertrouwen, kennis en kunde is mijn passie. Daarom zien wij u voor uiterste zorg en aandacht op het gebied van besnijdenissen graag bij HAYAT Medical Clinic!

Artsenopleiding: Rijksuniversiteit Groningen

BIG-nr: 89916536101

Dokter